【 だんごに見えて、つくねになります 】

【 だんごに見えて、つくねになります 】
 
 
かがり火のつくね、いつもたくさんオーダーいただきありがとうございます。
そうです。すすって食べる、すすって食べなきゃ肉汁がこぼれてしまうつくねです。
つくね_焼き上がり w logo
 
最近は気温も低くなり、肉だねがダレることが少なくなってきました。。(ちょっとほっとしてます)
ボウルの中のつくね w logo
 
つくねだんご_ななめアングル w logo
 
つくねだんごと成形済 w logo
 
が!
 
油断大敵!
 
今度は気温が低くなりすぎて、さまざまな挽き方をしたお肉をちゃんと肉だけでつなげられるように努力してます!
 
おいしい肉汁を逃さないよう、肉だねがダレないよう時間と気温との勝負です。
 
おひとりで7本召し上がっても、問題ないように仕込み励んでます!
もりもり仕込んでお待ちしておりますー。
焼鳥たくさんバット w logo
 
17:30~ディナーです🐓
 
 
 
[KAGARIBI’s TSUKUNE(meat ball but not)]
Thank you for your many orders of Kagaribi Tsukune. That’s right. If you don’t sip it, the juices will spill out.
Recently, the temperature has been getting cooler and the gravy has become less runny (which is a bit of a relief) I am a little relieved.
 
But!But be careful!
 
Now the temperature has dropped too low, and we are trying to make sure that the meat from the various grindings is properly connected to the meat alone, we don’t use any binder! It is a race against time and temperature to keep the juices flowing and to keep the meat from dripping.
 
We are working hard to make sure that even if one person order 7 skewers, it won’t be a problem!
 
 
 
 
※スタッフ(社員)募集中です!
和食と焼鳥、店舗経営を極めたい方、お声がけください。
 

 

 

鳥旬・かがり火

住所 〒107-0052

東京都港区赤坂2丁目10−17 赤坂三星ビル2F

最寄駅 溜池山王駅 / 赤坂駅

アクセス 溜池山王駅11番出口から徒歩1分

赤坂駅 徒歩 5分

営業時間

月~金

ランチ 11:30~14:00(L.O.13:30)

ディナー 17:30~23:30(L.O.23:00)

※社会情勢により、営業時間、営業内容の変更がございますことをご了承ください。

詳細は店舗へお問い合わせください。

定休日 土・日

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