【 むね肉の串打ち 】

【 むね肉の串打ち 】
 
かがり火のむね肉は、肉の繊維を見極めながら包丁を入れ、しっとりとした肉質をしっかりと感じられるように串打ちをしています。
 
包丁を入れてから、串打ち、塩、焼き、そしてお客様へ。
 
ささみはやわらかさが全面に出ているのに対し、むね肉は弾力とその繊維質を感じていただきたいので串打ちの際も少し工夫しています。
 
むね肉派包丁を入れて串打ちをするまでにほんのり(笑)お肉を丸めています。
 
包丁を入れた際に丸めているのです。
 

 
焼きにも神経を集中させて、最後に生姜醤油を。
 
しっとりしながらも、弾力があり肉の繊維質を感じられるむね肉、いかがでしょう。
 
 
 
ディナーは17:30より🐓
 
 
 
 
[ Kagaribi’s skewering chicken breast ]
 
Kagaribi shanks are skewered to ensure that the meat is moist and well-done, with the knife inserted while assessing the fibers of the meat.
 
After the knife is inserted, the meat is skewered, salted, grilled, and then served to the customer.
 
While the tenderness of the meat is fully expressed in the meat, the elasticity of the meat and its fibers should be felt when skewering the meat, so we are a little creative when skewering the meat. The meat is slightly rounded before skewering. The ginger and soy sauce is put on the top of that at the end.
 
How about the succulent chicken breast?
 
 
Dinner starts at 17:30🐓.
 
 
Our staff is waiting for you!
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テイクアウトのみのご利用もOKです。
お気軽にご利用くださいねー。
 
 
 
 
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和食と焼鳥、店舗経営を極めたい方、お声がけください。

 

 

 

鳥旬・かがり火

住所 〒107-0052

東京都港区赤坂2丁目10−17 赤坂三星ビル2F

最寄駅 溜池山王駅 / 赤坂駅

アクセス 溜池山王駅11番出口から徒歩1分

赤坂駅 徒歩 5分

営業時間

月~金

ランチ 11:30~14:00(L.O.13:30)

ディナー 17:30~23:30(L.O.23:00)

※社会情勢により、営業時間、営業内容の変更がございますことをご了承ください。

詳細は店舗へお問い合わせください。

定休日 土・日

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