【 ささみの串打ちとか。。 】

【 ささみの串打ちとか。。 】
 
さて、本日1月26日(木)ランチの日です!
さっむい日が続きますが、濃い出汁のお味噌汁と一緒にぜひどうぞ!
 
 
よく、ささみとむね肉とどんなふうに違うんですか?っていう質問を受けることがあります。
 
かがり火ではお肉のカットから、串打ちまでいろいろと異なる点が多くあるんですが。。

 
 
ささみとむね肉を比べるとささみのほうが柔らかいですねぇ。
 
そして、むね肉は丸めて串打ちするのに対し、ささみは丸めません!
(これなかなかイメージむずかしいですよね、ちょっとお待ちくださいね)
 
もう一つ!
むね肉には、一口目にあたる部分に生姜醤油をちょこんと乗せています。
 
と、あくまでかがり火ではの話になりますが、ささみの串打ち見ていってください。
そして召し上がってみて下さい:)
 
 
 
ディナーは17:30より🐓
 
 
 
 
[Sasami skewers… ]
 
Today is lunch day!
It’s a cold day ahead, so please enjoy our miso soup with thick broth!
 
We are often asked the question, “What is the difference between white meat and breast meat? We are often asked the question, “What’s the difference between white meat and breast meat?
 
There are many differences from cutting the meat to skewering at Kagaribi.
If you compare the chicken fillet and the breast meat, the white meat is more tender. HOwever, you can feel more soft fiber texture with the breast meat. And while the meat is rounded before skewering, the white meat is not! (I know this is hard to imagine, so please wait a moment.)
 
One more thing!
On the meat, we put a little bit of ginger and soy sauce on the first bite of the meat. This fresh and spicy toping are really come with well.
 
Please take a look at the skewering of the chicken fillet. Well, not only taking a look but you should try our skewer.
 
 
 
Our staff is waiting for you!
かがり火HPでは、詳細ご案内中!
 
 
 
テイクアウトのみのご利用もOKです。
お気軽にご利用くださいねー。

 

 

 

鳥旬・かがり火

住所 〒107-0052

東京都港区赤坂2丁目10−17 赤坂三星ビル2F

最寄駅 溜池山王駅 / 赤坂駅

アクセス 溜池山王駅11番出口から徒歩1分

赤坂駅 徒歩 5分

営業時間

月~金

ランチ 11:30~14:00(L.O.13:30)

ディナー 17:30~23:30(L.O.23:00)

※社会情勢により、営業時間、営業内容の変更がございますことをご了承ください。

詳細は店舗へお問い合わせください。

定休日 土・日

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